Figaro 3 - De marscode

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De marscode
Nieuw
Figaro (Standaard)
Softcover
€ 5,25

Uitgave omschrijving

Benny Bill, een steenrijke professor en liefhebber van exotische dieren, roept de hulp van Figaro in. De laatste twee weken worden zijn troeteldieren vergiftigd teruggevonden op zijn domein in Engeland. Hij is ten einde raad en wil de daders vinden. Brunetti aanvaardt de opdracht en stuurt Peck en Emma naar Londen, waar Benny Bill zijn ongewone hobby uitoefent. In Londen worden ze opgewacht door Rorny en Remy, de twee bevallige assistentes van Bill. Ze worden rondgeleid op het domein en maken ook kennis met de persoonlijke dierenarts. Wanneer Peck een kijkje wil nemen in het paviljoen, wordt hij door Benny Bill met een mooi praatje afgescheept.

Als ze 's avonds ontdekken dat ze worden bespioneerd, is Peck ervan overtuigd dat het hier niet alleen om het welzijn van exotische dieren gaat!

Inhoud

Emma en Peck worden verwacht bij de steenrijke lord Stanley Speed in Engeland. Zijn zoon Sandy is enkele dagen geleden op mysterieuze wijze vermoord. Omdat het gerecht en de politie ook maar iets weigeren te zeggen, schakelt lord Speed Figaro in om op zoek te gaan naar de daders. Wanneer de twee detectives in Notting Hill arriveren, krijgen ze verrassend nieuws te horen.

Overige productgegevens

Held/serie: Figaro
Reeks/Deel: Figaro 3
Uitgavereeks: Figaro (Standaard)
Taal: Nederlands
ISBN: 9789002229312
Scenarist(en): Bael, Steve van
Tekenaar(s): Bael, Steve van
Genre(s): Actie
Uitgever: Standaard Uitgeverij

Ook beschikbaar

De marscode
Nieuw
Figaro - Saga
Softcover
€ 7,99

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00