Final Incal 2 - Loez van Garra

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

John Difool, de grootste antiheld van de science-fiction, is in vier gesplitst. De vier delen staan allen voor één deel van zijn persoonlijkheid. En die persoonlijkheden herinneren zich Loez van Garra, een naam die in de wereld van de Incal een behoorlijke indruk nalaat...

Jodorowsky is in grootse doen, in dit vervolg van de Incal. Hij wordt bijgestaan door tekenaar Ladrönn, die de sfeer van de wereld van de Incal perfect weet te vatten.

In 1981 begon de tandem Jodorowsky-Moebius aan een meesterwerk dat de SF-strip helemaal zou veranderen. Met de Incal schiepen ze een 292 pagina’s tellende trip naar de bizarre en macabere uithoeken van hun geest. Het grote avontuur van John Difool houdt momenteel al meerdere generaties lezers in de ban. Het verhaal van een dronken privé-detectieve die, eerder door toeval, meegezogen wordt in één van de grootste SF-epossen ooit verteld.

Overige productgegevens

Held/serie: Final Incal
Reeks/Deel: Final Incal 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088102417
Scenarist(en): Jodorowsky, Alejandro
Tekenaar(s): Ladrönn, José
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Daedalus

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00