Fleury-Nadals - Pakket Missak

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Bevat de delen Missak1 en Missak 2 (Deel 5 en 6 in de reeks)

Inhoud

Overleven, koste wat kost. Augustus 1918, New York, op het "traneneiland": Ellis Island. De vijftienjarige Missak Zacharian wordt nog steeds achtervolgd door zijn traumatische ervaringen in Turkije, waar hij en zijn Armeense familie door de Turken werden opgejaagd. Als door een wonder kon hij als enige ontsnappen. Hij is ten slotte beland in Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden, waar hij op zoek gaat naar zijn grootouders. Ondanks de moeilijkheden om het land binnen te komen, ondanks het racisme en de maffia zal Missak uit alle macht proberen te overleven. Zelfs als hij daarvoor de mensen moet verloochenen die hij achterliet.

Het tweeluik over de jonge Missak is het vervolg van de Armeense lijn van de Fleury-Nadals, een prequel van De tien geboden. Giroud schildert opnieuw een diepzinnig, menselijk fresco van de geschiedenis van een land en zijn bewoners.

Overige productgegevens

Held/serie: Fleury-Nadals
Reeks/Deel: Fleury-Nadals
Scenarist(en): Giroud, Frank
Tekenaar(s): Mezzomo, Gilles
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Glénat

In deze reeks

1. Ninon
2. Benjamin 1/2
3. Benjamin 2/2
4. Anahide
6. Missak 2/2

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00