Flikken 1 - Bruce en de Maraboes

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Bruce en de Maraboes
Nieuw
Flikken 1
Softcover
€ 5,95

Inhoud

Na de succesvolle televisiereeks "Flikken" is er nu dus de stripreeks. Die is niet gebaseerd op de televisiereeks, maar bestaat uit nieuwe verhalen die worden geschreven door Zaki, bekend van televisie, die hiermee aan zijn eerste stripreeks toe is. Voor het tekenwerk werd een beroep gedaan op Michael Vincent (Orphanimo, Boeboeks).

Willy Kroesmans, undercoveragent, moet bij het schoonmaakbedrijf Kwik Klien uitvlooien of het bedrijf de dekmantel is voor een drugshandel. Maar enkele dagen later verdwijnt Kroesmans spoorloos. Als collega Bruce van de bereden politie een gecodeerd bericht ontvangt met de boodschap "maraboe", is het bij de Gentse politie alle hens aan dek. Bovendien blijkt ook de dochter van juwelier Vaessen te zijn ontvoerd. Bruce trekt op onderzoek uit en komt via het codewoord "maraboe" uit bij een moskee in het Gentse die al jaren niet meer gebruikt wordt. Maar zit hij wel op het goeie spoor?

Overige productgegevens

Held
Flikken

Reeks/Deel
Flikken 1

Verschijningsdatum
2010

Scenarist(en)
Zaki

Tekenaar(s)
Vincent, Michaël

Uitgever
Ballon

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

2. Code 17 houdt geen steek

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00