Flikkerzicht - Compleet 2 - De lange verhalen

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

In 1994 verscheen Tom Boudens stripdebuut "Flikkerzicht", een bundel gags rond het homoleven waarvan de meesten eerder ook al in het tijdschrift Zizo te lezen waren. Voor die tijd een uniek onderwerp in de Vlaamse stripwereld. Kort na dat eerste Flikkerzicht-album verscheen "Max en Sven", een lang pseudo-autobiografisch verhaal over een jongen die langzaam maar zeker ontdekt dat hij verliefd is op zijn beste vriend. De rage van autobiografische strips moest nog aanvangen, maar "Max en Sven" kan gezien worden als een voorloper daarvan. Een latere, herwerkte versie kreeg verschillende vertalingen en internationaal lof. De personages uit "Max en Sven" doken ook op in de Flikkerzicht-reeks, die een mix bracht van gags en langere verhalen die in Vlaamse, Nederlandse en Engelse (homo)tijdschriften voorgepubliceerd werden. In totaal verschenen er 12 albums. In de twee delen van "Flikkerzicht Compleet" worden die verhalen gebundeld, samen met nog niet eerder in album verschenen strips en extra's.

Overige productgegevens

Held/serie: Flikkerzicht
Reeks/Deel: Flikkerzicht - Compleet 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789492704078
Scenarist(en): Bouden, Tom
Tekenaar(s): Bouden, Tom
Genre(s): Erotiek
Uitgever: Bonte

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00