Frans Le Roux - collectie - Het olie monopolie

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het olie monopolie
Nieuw
Frans Le Roux - collectie
Hardcover
€ 15,95

Uitgave omschrijving

Speciale Editie, hardcover, genummerd en gesigneerd door de tekenaar en voorzien van een speciale Sigmund bijdrage van Peter de Wit in de vorm van een exclusieve prent. Oplage 250 exemplaren

Inhoud

Het is 1980 en de olieprijzen zijn weer eens gigantisch gestegen. De schurken Benito Banzani en zijn compagnon Bill Badbone zijn eigenaars van een kleine oliebron. Ze hebben een ingenieus plan bedacht om de wereld-olievoorraad in handen te krijgen. Maar daarbij hebben zij geen rekening gehouden met onze helden Anton en Bril. Want die komen bij toeval achter hun snode plannen en ze doen alles om hen dwars te zitten. Dat laatste valt niet mee, want vooral Anton zorgt met zijn dappere en drieste optreden voor veel tenenkrommende situaties, die niet altijd even goed aflopen! Ze raken dan ook al gauw in handen van de schurken. Maar gelukkig, juist op het moment dat Banzani en Badbone voor het oog van de hele wereld hun zogenaamd nieuw gevonden olievoorraden zullen presenteren, weten Anton en Bril ze op het laatste nippertje te ontmaskeren.

 

Overige productgegevens

Held/serie: Frans Le Roux - collectie
Reeks/Deel: Frans Le Roux - collectie
ISBN: 9789090339733
Scenarist(en): Roux, Frans Le
Tekenaar(s): Roux, Frans Le
Genre(s): Avontuur, Humor
Uitgever: shop-fleroux

In deze reeks

Groninger stadskalender

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00