Arcadia Archief 61 / G. Raf Zerk - Arcadia - Corona blues

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Corona blues
Nieuw
Arcadia Archief 61 / G. Raf Zerk - Arcadia
Hc+linnen rug
€ 24,95

Uitgave omschrijving

450 ex. genummerd & gesigneerd

Inhoud

Deel 60 - Het Koninkrijk: De twee Prinsessen verrschijnt ná deze uitgave (september 2022)

In dit atypische G. Raf Zerk-album, moet de grafdelver met de bruine pet en het grote reukorgaan de hoofdrol delen met de twijfelachtige covid-19, die als een rode draad doorheen het album loopt, of eerder sluipt. 64 pagina’s lang vinden we G. Raf Zerk terug in zijn vertrouwde habitat, het kerkhof, waar zowel levenden als doden elkaar kruisen en waar de dood als de dood blijkt te zijn voor de covid-19…

Net zoals iedereen werd Marc Hardy de voorbije twee jaar dagelijks geconfronteerd met de nieuwsgeving, opinievorming en gevolgen van het corona-virus op onze samenleving, op zichzelf en zijn geliefden. Net zoals iedereen, probeerde hij dit maatschappelijk drama op zijn eigen manier een plaats te geven, een poging om als het ware covid uit te drijven… En hoe kan een auteur, een striptekenaar, dit beter doen door zijn gevoelens en gedachten hierover op papier neer te zetten; en meer zelfs, door deze tekeningen drie maanden lang op zijn facebookpagina te delen met zijn volgers. Corona blues is dus niet zo maar een album van G. Raf Zerk, het is zowel een impressie over drie maanden uit de pandemie, als een avontuur van Facebook-vriendschappen.

Marc Hardy is al meer dan twintig jaar een van de vaste waarden bij vzw Arcadia. Het begon in 2000 met ‘Gordh’, het eerste deel uit de reeks ‘Arkel’, rond de lotgevallen van de gelijknamige leidsengel. In 2013 mochten we met ‘Youkaïdi’ kennismaken met ‘De Libellenpatroelje’, en in 2022 verwelkomen we de sympathieke grafdelver, G. Raf Zerk, zonder meer de meest succesvolle serie van de Luikse auteur, die een groot deel van zijn carrière samenwerkte met de inmiddels betreurde Raoul Cauvin (De Blauwbloezen, Cupido, Agent 212, …)

Overige productgegevens

Held/serie: G. Raf Zerk
Reeks/Deel: Arcadia Archief 61
Subreeksen/Deel: G. Raf Zerk - Arcadia
Taal: Nederlands
ISBN: 9789491657825
Scenarist(en): Hardy, Marc
Tekenaar(s): Hardy, Marc
Genre(s): Humor
Uitgever: Arcadia

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00