Arcadia Archief 66 / Gaffel en Gitaar - Contra Foxy Lady

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Twee politieagenten, een van wanten wetende dievegge en een uit de kluiten gewassen gorilla kruiden de avonturen van Gaffel en Gitaar. Deze komische politiereeks met fantastische inslag verscheen voor het eerst ten tonele in 1975 in Robbedoes, en zou nog tot 1978 te volgen zijn in het populaire weekblad. Voor de striplezer betekende de reeks ŽŽn van de eerste kennismakingen met tekenaar Marc Hardy, die enkele jaren later zijn grote doorbraak kende met de lotgevallen van grafdelver G. Raf Zerk.Het scenario is van Mythic (Jean-Claude Smit-le-B‚n‚dicte - bekend van oa. Alfa en Rubine).

Opblaasbare poppen, een bataljon spoken, een toverfluit waarop de rattenvanger van Hamelen zelfs jaloers zou zijn en slaapgas; niets is te gek voor Foxy Lady om haar doel te bereiken en de lange arm der wet telkens weer opnieuw op het verkeerde been te zetten? Althans, dat is zonder Gaffel en Gitaar gerekend, die nooit ver weg zijn om de sexy dievegge stokken in de wielen te steken en de vergaarde buit weer aan haar rechtmatige eigenaars terug te bezorgen.

Overige productgegevens

Held/serie: Gaffel en Gitaar
Reeks/Deel: Arcadia Archief 66
Subreeksen/Deel: Gaffel en Gitaar
Taal: Nederlands
ISBN: 9789491657931
Scenarist(en): Mythic (Jean Claude Smit)
Tekenaar(s): Hardy, Marc
Genre(s): Humor
Uitgever: Arcadia

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00