Galaxa 6 - Gevangen in waanzin

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Gevangen in waanzin
Nieuw
Galaxa 6
Softcover
€ 7,99

Uitgave omschrijving

De kwaliteit van de druk is nogal matig, kreuklijnen zichtbaar op de cover (aan de rugzijde). Kenbaar gemaakt bij de uitgever, maar deze heeft ervoor gekozen om de druk niet af te keuren. 

Inhoud

Nadat ze haar grote liefde op gruwelijke wijze ten onder zag gaan in Tyriffa keert Galaxa terug naar Dryadalis. Daar wordt ze door Andromeda meteen aangesteld tot eerste zonnedame. Galaxa lijdt echter zwaar onder het verlies van Kammen. Andromeda stopt haar medicatie toe om de pijn te verlichten, maar die heeft een verslavend effect op haar. Ondertussen heeft Frayozir in opdracht van Bahaal Tintor naar de Aarde gebracht om het zwaard uit de buurt van Galaxa te houden. Bahaal is van plan Dryadalis te veroveren en stuurt zijn troepen uit.

Ondertussen raakt Galaxa steeds meer onder invloed van de medicatie en is ze niet meer in staat normaal te functioneren. Frayozir ontpopt zich hier tot een onverwachte bondgenoot, tot blijkt dat hij een eigen agenda heeft met als doel Galaxa en Andromeda tegen elkaar uit te spelen. Net als de troepen van Bahaal voor de stadspoorten staan, komt het tot een gewelddadige confrontatie tussen de fee van het licht en de zwaar verslaafde Galaxa.

Laatste deel van deze reeks

Overige productgegevens

Held/serie: Galaxa
Reeks/Deel: Galaxa 6
Taal: Nederlands
ISBN: 9789002281136
Scenarist(en): Gucht, Peter van
Tekenaar(s): Molenaar, Romano
Genre(s): Avontuur, Fantasy
Uitgever: Standaard Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00