Garrigue Pakket 1-2 - Pakket 1 t/m 2

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Een tankstation in het zuiden van Frankrijk. Twee mannen komen elkaar daar toevallig tegen. Voor een van hen is het een grote verrassing, want hij herkent de ander. Het gaat om een man die dood behoort te zijn om de simpele reden dat de ander hem heeft vermoord. De moordenaar vlucht in paniek, maar zijn springlevende slachtoffer zet de achtervolging in en doodt hem uiteindelijk.

Tien jaar later. De vijftiger Martial, voormalig politieagent, ontdekt bij toeval in de kelder van zijn overleden vriend Rémi papieren van een hem onbekende man. Het gaat om een identiteitskaart, een jacht- en een wapenvergunning. In dezelfde kelder beraamden Martial, Rémi en twee handlangers (René en Frantz) ooit hun illegale, maar lucratieve handeltje. Hun plan bestond eruit om willekeurige voorbijgangers uit te nodigen voor een jachtpartij. Tijdens de jacht werd een van het viertal zogenaamd doodgeschoten door hun onbekende en nietsvermoedende gast. Deze tastte dan diep in de buidel om de andere jagers hun mond te laten houden...

Overige productgegevens

Held/serie: Garrigue
Reeks/Deel: Garrigue Pakket 1-2
ISBN: 3700677993823
Scenarist(en): Corbeyran, Eric
Tekenaar(s): Berlion, Olivier
Genre(s): Actie
Uitgever: Dargaud

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00