Gastoon 1 - Opgelet flaterend neefje!

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Gastoon? Inderdaad. Het superdynamische en knotsgekke neefje van Guust Flater. Hij lijkt natuurlijk wel op zijn legendarische oom, maar toch heeft Gastoon zijn eigen karaktertje: spontaan, speels, guitig, inventief en milieubewust. Ooit heeft Franquin het neefje getekend in een paar gags van grote oom, maar Gastoon heeft tot vandaag moeten wachten om zijn eigen avonturen te mogen beleven. Dat doet hij in een nieuw �decor� met nieuwe mogelijkheden. Zo spelen veel gags zich af in de schoolomgeving.
Het verbluffende trio van vader en zoon L�turgie (zoon Simon tekent en vader Jean schrijft), aangevuld met Yann Lepennetier (coscenarist) levert paginagags die Gastoon op het lijf zijn geschreven, en met respect voor het werk van Franquin. Het tekenwerk mag je gerust subliem noemen!

De kleine Guust? Nee hoor! Gastoon is 't neefje van Guust Flater!

Overige productgegevens

Held/serie: Gastoon
Reeks/Deel: Gastoon 1
ISBN: 9782354260545
Scenarist(en): Léturgie, Jean , Yann (Yannick le Pennetier)
Tekenaar(s): Léturgie, Simon
Genre(s): Humor
Uitgever: Marsu Productions

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00