Geheim van Victoria, het 1 - Avontuur in Venetië

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Avontuur in Venetië
Nieuw
Geheim van Victoria, het 1
Softcover
€ 10,95

Inhoud

Venetië, 1776. Victoria, een heel jong meisje dat geen broertjes of zusje heeft, wordt door haar vader toevertrouwd aan Severina, haar gouvernante, die voor haar opvoeding moet zorgen. Bijna tien jaar later is Victoria een tiener die haar vader niet kent, en die er niet meer tegen kan om afgezonderd in een weelderige villa te wonen, met alleen wat personeel. Ze droomt van avonturen.

Wanneer Severina plotseling ziek wordt, stuurt ze haar dochter Messalina om in haar plaats voor Victoria te zorgen. Naarmate de dagen verstrijken worden de twee meisjes vriendinnen, en vervolgens handlangers. Messalina vertelt Victoria dat haar moeder er slechter aan toe is sinds de doge van Venetië een schilderij van haar familie heeft gestolen dat hun enige fortuin is. De onverschrokken Victoria grijpt de gelegenheid aan en stelt voor om het schilderij terug te gaan halen. Om hen te helpen vluchten, neemt Messalina contact op met een oude vriend, bijgenaamd Cartouche.

Overige productgegevens

Held/serie: Geheim van Victoria, het
Reeks/Deel: Geheim van Victoria, het 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463733410
Scenarist(en): Le Pape, Éric , Legendre, Nathaniel
Tekenaar(s): Ferrari, Elisa
Genre(s): Historisch, Jeugd
Uitgever: Dark Dragon Books

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00