Geheime Driehoek, de - Rectificando 3 - De erfenis

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De erfenis
Nieuw
Geheime Driehoek, de - Rectificando 3
Hardcover
€ 18,99

Inhoud

Spoken uit het verleden laten je niet zomaar los wanneer je ze wakker maakt... Jean Nomane werd tijdens zijn laatste missie geconfronteerd met meedogenloze killers, maar dankzij dat avontuur heeft hij zijn vader, Paul, die hij verloren waande, teruggevonden. Nu zijn vader gestorven is, neemt Nomane een paar dagen rust met zijn vrouw, Anaïs. In een poging om de verloren tijd in te halen, duikt hij in de archieven die zijn vader hem heeft nagelaten. Alles wijst erop dat Paul voor zijn dood een onderzoek deed naar een van de meest invloedrijke mannen van de Verenigde Staten: Kendrick Goodwell, CEO van een wijdvertakte holding, die wapens leverde aan het leger.
Nu hij weet dat de lobby’s een serieuze hand hebben in het gewapend conflict, is Nomane vastbesloten om het onderzoek verder te zetten om het antwoord te vinden op één belangrijke vraag: wie heeft er baat bij de oorlog? Met de hulp van Mevrouw, die nu aan het hoofd van het Triumviraat staat, gaat hij spoken uit het verleden wakker maken in de hoop de verrader van zijn vader te ontmaskeren.

Overige productgegevens

Held/serie: Geheime driehoek, de
Reeks/Deel: Geheime Driehoek, de - Rectificando 3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789462941618
Scenarist(en): Convard, Didier
Tekenaar(s): Falque, Denis
Genre(s): Religie, Thriller
Uitgever: Glénat

In deze reeks

1. Bloedbanden
2. Sterven en terugkeren

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00