Geheimen 3 - De slang onder het ijs 3/3

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De slang onder het ijs 3/3
Nieuw
Geheimen
Softcover
€ 9,95

Inhoud

Valentin Kozlov is naar Moskou vertrokken om zijn familieverleden uit te zoeken. Hij is er amper een paar dagen of zijn leven neemt een compleet andere wending. Hij doet de verbijsterende ontdekking dat zijn vader in werkelijkheid Dimitri Yakovlev heette en zich de achternaam 'Kozlov' onrechtmatig heeft toegeƫigend. Maar in wat voor omstandigheden verkeerde hij? Waarom heeft hij nooit verteld dat hij had deelgenomen aan die bijzondere poolexpeditie in 1948? Waarom werd hij vervolgens naar de goelag gestuurd en hoe is het hem gelukt in Parijs onder een valse naam een nieuw leven op te bouwen, begin jaren vijftig?

In het huidige Rusland stelt de naam 'Dimitri Yakovlev' allerlei duistere radertjes in werking. Valentin wordt beschuldigd van moord en belaagd door huurmoordenaars en kan alleen rekenen op de toevallig op zijn weg gekomen Filaretus en de ingenieur, paria's van het nieuwe systeem, om zijn eigen familiegeschiedenis aan het licht te brengen en zijn onschuld te bewijzen.

Overige productgegevens

Held
Geheimen

Reeks/Deel
Geheimen 3

Uitgavereeks
Geheimen

Scenarist(en)
Giroud, Frank

Tekenaar(s)
Jovanovic, Milan

Uitgever
Dupuis

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00