Geheugen op zak 2 - Tweede deel

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Tweede deel
Nieuw
Geheugen op zak 2
Hardcover
€ 25,95

Inhoud

Vervolg van de trilogie die de fundamenten van een doodgewoon gezin opblaast. Door de scenarist van De Macht der Onschuldigen, De Gebroeders Rubinstein en Urban.

Het is al meer dan drie jaar geleden dat Sidoine Letignal verdween en het kind meenam dat was achtergelaten door Malika, de jonge Algerijnse vrouw zonder papieren, die door de Franse politie werd uitgezet. Waarom heeft Sidoine dit gedaan, zijn vrouw Rosalie en zijn zoon Laurent in de steek gelaten en nooit van zich laten horen? Rosalie raakte in een depressie. Laurent, de verlegen jongeman, is een prominent romanschrijver geworden. Zijn laatste detectiveroman kreeg lovende kritieken. En het is tijdens een literaire tv-show dat hij mogelijke getuigen oproept om uit te zoeken wat er met zijn vader is gebeurd. Moe van het schuldgevoel dwingt hij zijn moeder te bekennen dat ze haar pijn veinst.

Dan beseft hij de leugens waarop zijn familiegeschiedenis is gebaseerd: zijn moeder trouwde zodat ze niet alleen zou zijn, zijn vader zodat iemand voor hem zou zorgen. Ze loog tegen Laurent om hem te laten geloven dat ze getroffen was door de verdwijning van haar man, alsof ze altijd al gevoelens voor hem had gehad… Wanneer Laurent verneemt dat zijn vader gevonden is in Algerije, waar hij behandeld werd door een neuroloog, gaat hij op zoek naar hem, vergezeld van een journalist die een documentaire maakt over zijn verhaal.

Overige productgegevens

Held/serie: Geheugen op zak
Reeks/Deel: Geheugen op zak 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789464664966
Scenarist(en): Brunschwig, Luc
Tekenaar(s): Roux, Etienne Le
Genre(s): Drama
Uitgever: Lauwert Uitgeverij

In deze reeks

1. Eerste deel
3. Derde deel

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00