Genetiks 3 - [3]

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

[3]
Nieuw
Genetiks 3
Hardcover
€ 20,50

Inhoud

GenetiksTM is een farmaceutisch laboratorium, een reusachtige multinational, met een enorme financiële reikwijdte. Thomas Hale is één van de duizenden werknemers, en net als al zijn collega's heeft hij ermee ingestemd een druppel bloed af te staan aan zijn werkgever.
Deze druppel stelt de onderzoekers in staat het volledige genoom van Thomas te ontcijferen. Aangezien deze druppel eigendom van Genetiks is, zal Thomas de eerste geprivatiseerde mens worden, als eigendom van zijn werkgever.
Andréas Martin, eigenaar van Genetiks, is niet van plan het daarbij te houden... Zijn doel is de wetenschappelijke ethiek te misleiden om het project ANQÂ tot een goed einde te brengen.
Het doel van project ANQÂ is 'het eeuwige leven' te creeëren. Thomas verzet zich samen met een geheimzinnige verzetsgroep tegen de plannen van Andréas Martin. Of dat is toch de bedoeling, want Thomas verliest hoe langer hoe meer zijn grip op de werkelijkheid...

Overige productgegevens

Held
Genetiks

Reeks/Deel
Genetiks 3

Scenarist(en)
Marazano, Richard

Tekenaar(s)
Ponzio, Jean-Michel

Uitgever
Daedalus

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

1. [1]
2. [2]
4. [4]

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00