Gevaarlijkste beroep ter Wereld, het 1 - Louna

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Louna
Nieuw
Gevaarlijkste beroep ter Wereld, het 1
Softcover
€ 9,99

Inhoud

Een nieuwe jeugd- en superheldenreeks met tweemaal een deel 1. Beide eerste delen verhouden zich als kop of munt. Olivier Bocquet is de scenarist. Die kennen we nog van FRNK, maar hij is ook de nieuwe scenarist van Soda. Tekenaar Fabio Lai tekende De Wereld van het Kristallen Zwaard, een sequeltrilogie van Crisses fantasyreeks Het Kristallen Zwaard. Hij was ook de assistent van Delaf voor Mooie Navels - Eerste Pesterijen.

In een futuristische wereld stort een meteoriet op aarde neer. Elk stukje van de meteoriet geeft iemand superkrachten. Het simpelweg aanraken van een van deze stenen is voldoende om een superkracht te krijgen... die je tot je dood behoudt. Maar dat weerhoudt de jonge Louna er niet van om superheldin te willen worden. Ondanks haar kleine gestalte heeft ze een ijzeren wil en een brandend verlangen om gerechtigheid te brengen. Nadat ze bok-lessen heeft genomen, probeert ze zich aan te sluiten bij een groep superhelden. En dan beginnen de grote problemen.

Overige productgegevens

Held/serie: Gevaarlijkste beroep ter Wereld, het
Reeks/Deel: Gevaarlijkste beroep ter Wereld, het 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789031440818
Scenarist(en): Bocquet, Olivier
Tekenaar(s): Lai, Fabio
Genre(s): Jeugd, Superhelden
Uitgever: Dupuis

In deze reeks

1. Ziad

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00