Gevaarlijkste beroep ter Wereld, het 1 - Ziad

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Ziad
Nieuw
Gevaarlijkste beroep ter Wereld, het 1
Softcover
€ 9,99

Inhoud

Een nieuwe jeugd- en superheldenreeks met tweemaal een deel 1. Beide eerste delen verhouden zich als kop of munt. Olivier Bocquet is de scenarist. Die kennen we nog van FRNK, maar hij is ook de nieuwe scenarist van Soda. Tekenaar Fabio Lai tekende De Wereld van het Kristallen Zwaard, een sequeltrilogie van Crisses fantasyreeks Het Kristallen Zwaard. Hij was ook de assistent van Delaf voor Mooie Navels - Eerste Pesterijen.

In een futuristische wereld stort een meteoriet op aarde neer. Elk stukje van de meteoriet geeft iemand superkrachten. Het simpelweg aanraken van een van deze stenen is voldoende om een superkracht te krijgen... die je tot je dood behoudt. Dit weerhoudt Ziad er niet van om dit als een jongensdroom te koesteren, ook al is hij niet atletisch gebouwd of buitengewoon intelligent. Het ziet er dus niet naar uit dat hij zijn droom zal kunnen waarmaken, maar wat hij wel heeft is wilskracht. En hij is vastberaden om het pad van een superheld te bewandelen.

Overige productgegevens

Held/serie: Gevaarlijkste beroep ter Wereld, het
Reeks/Deel: Gevaarlijkste beroep ter Wereld, het 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789031440801
Scenarist(en): Bocquet, Olivier
Tekenaar(s): Lai, Fabio
Genre(s): Jeugd, Superhelden
Uitgever: Dupuis

In deze reeks

1. Louna

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00