Giant - Giant

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Giant
Nieuw
Giant
Hardcover
€ 24,99

Inhoud

New York, 1932. De Grote Depressie houdt Amerika onder de knoet. Toch rijzen in Manhattan de wolkenkrabbers als paddenstoelen uit de grond. Bouwwerf na bouwwerk wordt opgestart. Ook Giant, een zwijgzame kolos, is bouwvakker. Als een Ierse werkmakker dodelijk verongelukt, krijgt hij de opdracht om de familie in te lichten. Maar als puntje bij paaltje komt verdoezelt hij de trieste waarheid voor Mary Ann, de jonge weduwe. Giant stuurt haar een flinke geldsom en tikt een brief die van haar man zou kunnen zijn ... Ze antwoordt en de brieven gaan over en weer, zonder dat Giant uit de biecht klapt. Tot Mary Ann en haar kinderen op een dag in New York staan ...

Een stoere bonk houdt een reuzegrote leugen vol om een pijnlijke waarheid te verhullen. Prachtig portret van de vele Europeanen die in de jaren dertig naar New York emigreerden en actief waren in de bouw. De Frans-Canadese Mikaël maakte ook de beklemmende western Promise.

Overige productgegevens

Held/serie: Giant
Reeks/Deel: Giant
Taal: Nederlands
ISBN: 9789085585268
Scenarist(en): Mikaël
Tekenaar(s): Mikaël
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Dargaud

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00