Gil St André 1+2 - Kennismakingspakket

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Uitgeverij Daedalus start met een heruitgave van de bij Arboris onder de titel Spoorloos in 1996 gestarte reeks.

Gil Saint-André heeft alles om gelukkig te zijn. Een fantastische vrouw, een schattige dochter, een luxueus huis, een droomjob en meer dan genoeg geld. Maar zijn vrouw verdwijnt op mysterieuze wijze. De politie lijkt zich amper te interesseren in de zaak, waardoor Gill het recht in eigen handen neemt en zelf een onderzoek instelt. Hij wordt hierbij geholpen door de jonge Djida die bij de politie werkt.
Waar de eerste cyclus draait om Gil, komt vanaf deel zes de focus meer op Djida te liggen.

De actie- en misdaadreeks moet niet onderdoen voor de thrillrs die Jean Van Hamme of Stephen Desberg doorgaans schrijven.

Jean-Charles Kraehn bedacht het verhaal en tekende ook de eerste twee delen. Vanaf deel 3 nam Sylvain Vallée de reeks over als tekenaar.

In het Frans startte in 2010 een gloednieuwe en nog niet vertaalde cyclus die opnieuw het solowerk is van Kraehn, die weer zin had de serie zelf te tekenen.

Overige productgegevens

Held/serie: Gil St André (vh Spoorloos)
Reeks/Deel: Gil St André 1+2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088102707
Scenarist(en): Kraehn, Jean-Charles
Tekenaar(s): Kraehn, Jean-Charles
Genre(s): Thriller
Uitgever: Daedalus

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00