Gil St André 10 - De valstrik

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De valstrik
Nieuw
Gil St André 10
Hardcover
€ 20,50

Inhoud

Terwijl ze met hun gezin over de Egeïsche Zee zeilen, zijn Gil Saint-André en zijn zakenpartner getuige van een zware explosie op een luxejacht dat in luttele seconden in de golven verdwijnt. Alleen Diane, een knappe, jonge vrouw die net voor het drama van het jacht in zee gedoken was, ontsnapt aan de dood. Ze wordt opgevangen door Gil en zijn vrienden en ondanks de zware shock waarin ze verkeert, kan ze hun vertellen dat ze de dochter is van de Franse miljardair Gauthier de Rochard-Haumont, de eigenaar van het industriële en financiële imperium GRH, en dat haar vader, moeder en broer aan boord van het luxejacht waren.
De ernst van de explosie doet Gil onmiddellijk vermoeden dat het om een aanslag gaat en hij geeft er dan ook de voorkeur aan de plek des onheils zo snel mogelijk en zonder radiocontact te verlaten. Hun catamaran wordt achtervolgd door een mysterieuze helikopter, die er vermoedelijk op uitgestuurd is om na te gaan of het luxejacht werkelijk ontploft is. Gil, zijn vrienden en de geredde vrouw ontsnappen uiteindelijk door hun boot op te offeren.

Overige productgegevens

Held/serie: Gil St André (vh Spoorloos)
Reeks/Deel: Gil St André 10
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088104336
Scenarist(en): Kraehn, Jean-Charles
Tekenaar(s): Kraehn, Jean-Charles
Genre(s): Thriller
Uitgever: Daedalus

Ook beschikbaar

De valstrik
Nieuw
Gil St André 10
Softcover
€ 9,25

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00