Giulio Macaione - Sirocco

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Met stofwikkel

Inhoud

Sirocco, genoemd naar de zuidelijke wind uit de Sahara en ook de naam van de bar die Mia's homoseksuele vader in Venetië uitbaat, is een compleet verhaal van 208. Speciaal voor de Nederlandstalige editie tekende Macaione een exclusieve coverwikkel met een doorlopende tekening rond de cover, rug en backcover met extra flappen. Er komen meerdere thema's aan bod — vol emotie, drama, liefde, vriendschap rouw, verdriet, hoop en familie — die allemaal verweven zijn in een mooi verteld feelgoodverhaal. 

Drie generaties van een atypisch gezin, tussen Venetië en Sicilië. Mia is afgestudeerd en heeft maar één doel voor ogen: danseres worden. Ze woont bij een liefhebbende vader, die zijn privéleven on hold heeft gezet om haar op te voeden, en een buitengewone grootmoeder die haar aanzet om koste wat het kost haar weg te vinden. Maar een onverwacht bericht zal hun dagelijks leven door elkaar schudden. Zou dit een teken kunnen zijn dat ieder zijn eigen weg moet volgen?

Een verhaal dat zowel intiem is als over samenhorigheid gaat, over het leven en de vrijheid van keuze op elke leeftijd.

Overige productgegevens

Held/serie: Giulio Macaione
Reeks/Deel: Giulio Macaione
Taal: Nederlands
ISBN: 9789464664904
Scenarist(en): Macaione, Giulio
Tekenaar(s): Macaione, Giulio
Genre(s): Drama
Uitgever: Lauwert Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00