Golden Cup 6 - De helse truck

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De race loopt ten einde. In India lopen jonge meisjes groot gevaar als ze alleen door het leven gaan: er zijn bendes die zulke meisjes ontvoeren. De kidnappers bieden die meiden aan rijke mannen aan, om ermee te doen wat die rijkaards willen... Borano wil dit soort praktijken met wortel en tak uitroeien. Dan ontmoet hij Holly, een van de slachtoffers van dit soort mensenhandel. Holly stelt voor om Borano te helpen bij het opsporen van de leiders van deze georganiseerde criminaliteit. Op zijn beurt maakt Daytona zich op voor het laatste deel van de Golden Cup. Daytona geldt als de grote -favoriet, maar er zijn mensen die al hebben besloten dat Daytona de race niet gaat winnen. Die hebben iets heel anders in gedachten... Golden Cup is een spin-off van de sciencefiction-serie Golden City.

Overige productgegevens

Held
Golden Cup

Reeks/Deel
Golden Cup 6

ISBN
9789463060301

Scenarist(en)
Pecqueur, Daniel

Tekenaar(s)
Henriet, Alain

Uitgever
Silvester Strips & Specialities

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

1. Daytona

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00