Vrije vlucht Collectie 144 / Gouden Eeuw, de (Pedrosa) 1 - De Gouden Eeuw - Boek 1

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De Gouden Eeuw - Boek 1
Nieuw
Vrije vlucht Collectie 144 / Gouden Eeuw, de (Pedrosa) 1
Hardcover
€ 39,99

Inhoud

In een lang vervlogen maar tegelijk modern aandoende tijd wordt een koninkrijk geteisterd door hongersnood en gekonkel in de hoogste regionen van het hof. Als de oude koning sterft, maakt zijn dochter Tilda zich op om de troon te bestijgen. Met de steun van de wijze Tankred en haar vertrouweling Bertil wil ze de nodige hervormingen doorvoeren om haar volk te verlossen van het juk. Maar door een complot van haar jongste broer wordt ze plots ver weg verbannen.

Tilda beslist om haar koninkrijk te heroveren en laat zich daarbij leiden door vreemde tekens. Samen met haar twee toe verlaten begint ze aan een lange tocht waarbij ze hun lot verbinden aan de Gouden Eeuw. Meer nog dan een legende of een verhaal over vrije mannen en hun strijd, is het een vergeten boek waarvan de kracht zo groot is dat ze de wereld kan veranderen.

Een modern middeleeuws sprookje in twee delen. Episch avontuur met als rode draad de (politieke) capaciteit van de mens om een nieuwe gemeenschappelijke toekomst uit te denken. Door Cyril Pedrosa (Drie schermen, Portugal, De vier jaargetijden) met de hulp van zijn vrouw Roxanne Moreil.

Overige productgegevens

Held/serie: Gouden Eeuw, de (Pedrosa)
Reeks/Deel: Vrije vlucht Collectie 144
Subreeksen/Deel: Gouden Eeuw, de (Pedrosa) 1
ISBN: 9789031436415
Scenarist(en): Moreil, Roxanne , Pedrosa, Cyril
Tekenaar(s): Pedrosa, Cyril
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00