Groepstherapie 2 - Wat men goed begrijpt

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Wat men goed begrijpt
Nieuw
Groepstherapie 2
Hardcover
€ 16,99

Inhoud

Groepstherapie is een schitterend verhaal van Manu Larcenet over een stripmaker, niemand minder dan Larcenet zelf, op zoek naar inspiratie. In een voortdurende zoektocht doorkruist hij de wereld van de creatie. Hij duikt de geschiedenis in, doet een oproep aan de grootste schilders, raadpleegt Boileau, Nietzsche en God Himself. Niet elke dichter kan humor met wanhoop rijmen, en toch slaagt Manu Larcenet net daarin met dit grappig, ontroerend en opzienbarend album. Hij maakt van elke tekening, elke pagina, elke tegenslag een hilarisch en aangrijpend moment.
Tegenover de benauwing van de creatie plaatst hij zichzelf, naakt, zonder veinzerij of trukendoos. Hij trekt op een prachtige ontdekkingstocht, doordrongen van verrassende humor en een hartverscheurende waarheid op zoek naar de goddelijke inspiratie, of eender welke inspiratie, gewoon, al is het maar een miniem stukje inspiratie. Iets, want zonder inspiratie is een kunstenaar niets.

Manu Larcenet toont zich in Groepstherapie weer meester van de humor en creëert een unieke sfeer die je als lezer meteen meetrekt, recht naar de afgrond die gaapt voor de voeten van de inspiratieloze artiest.

Overige productgegevens

Held/serie: Groepstherapie
Reeks/Deel: Groepstherapie 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789085586265
Scenarist(en): Larcenet, Manu
Tekenaar(s): Larcenet, Manu
Genre(s): Humor, Roman
Uitgever: Dargaud

In deze reeks

1. De dansende ster
3. Verdriet is voor altijd

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00