Grote Dode, de 8 - Renaissance

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Renaissance
Nieuw
Grote Dode, de 8
Hardcover
€ 18,99

Inhoud

Om te ontsnappen aan hun aanvallers kunnen Pauline en Gaëlle niet anders dan hun toevlucht te nemen in de Kleine Wereld met de hulp van de bijentranen. Daar tikt de tijd veel trager weg. Ze ontmoeten er Somber, de zoon van Erwan en de hermafrodiete priesteres. Gaëlle smelt voor het jongetje en neemt hem per ongeluk mee naar de echte wereld. Daar zijn intussen meerdere weken verstreken en lopen de spanningen tussen Erwan en Blanche hoog op. De ramp heeft zich verder verspreid, de epidemieën volgen elkaar op en de mensheid lijkt het niet lang meer te rekken. Nu ze op hetzelfde niveau zitten kunnen Blanche en Somber elkaar eindelijk weer opzoeken. Maar wat zijn de gevolgen?

Het langverwachte slotdeel van deze fantasytopper. Een ambitieus verhaal met tal van verwijzingen naar hedendaagse maatschappelijke problemen. Scenario van Dijan onder impuls van de grote Loisel (Op zoek naar de Tijdvogel, Magasin général). Tekeningen van Vincent Mallié, Loisels troonopvolger en huidig tekenaar van Op zoek naar de Tijdvogel.

Overige productgegevens

Held/serie: Grote Dode, de
Reeks/Deel: Grote Dode, de 8
ISBN: 9789462940901
Scenarist(en): Djian (Jean-Blaise Mitildjian) , Loisel, Régis
Tekenaar(s): Mallié, Vincent
Genre(s): Drama, Fantasy
Uitgever: Glénat

In deze reeks

1. Bijentranen
2. Pauline
3. Blanche
4. Somber
5. Paniek
6. De Bres
7. Laatste migraties

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00