Guardian 2 - Gillian - Edward

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Gillian - Edward
Nieuw
Guardian 2
Softcover
€ 9,95

Uitgave omschrijving

Opvolger van het succesvolle debuut uit 2014 Engeland, ten tijde van Queen Victoria. Londen wordt opgeschrikt door drie mysterieuze moorden. Scotland Yard tast in het duister. Plots verschijnt er een jonge vrouw ten tonele. Niemand weet waar ze vandaan komt, slechts weinigen kennen haar naam. Twee wonderlijke avonturen van de al even wonderlijke Guardian. In 'Gillian' onderzoekt ze de mysterieuze verdwijning van een vriendin vlak voor haar huwelijk en ontdekt ze een heuse onderwaterwereld. Daar woedt een hevige strijd tussen goed en kwaad, waar Guardian tussenin komt te staan. Tot haar verrassing is een jongen die in haar jeugd voor haar ogen verdronk een van de twee partijen in het diepzeeconflict. Het verhaal 'Edward' draait om wraaklustige zombies. En niet van de minste komaf, want Guardian komt erachter dat het ondoden zijn van koninklijken bloede. Welk onrecht is hun aangedaan dat ze terugkeren in het rijk der levenden om zich te wreken en waarom wil koningin Victoria de zaak in de doofpot stoppen? Hare majesteit neemt Guardian in vertrouwen en zij zet de achtervolging in als kroonprins Edward ontvoerd wordt.

Inhoud

Engeland, ten tijde van Queen Victoria. Londen wordt opgeschrikt door drie mysterieuze moorden. Scotland Yard tast in het duister. Plots verschijnt er een jonge vrouw ten tonele. Niemand weet waar ze vandaan komt, slechts weinigen kennen haar naam. Twee wonderlijke avonturen van de al even wonderlijke Guardian. In "Gillian" onderzoekt ze de mysterieuze verdwijning van een vriendin vlak voor haar huwelijk en ontdekt ze een heuse onderwaterwereld.

Opvolger van het succesvolle debuut uit 2014.

Overige productgegevens

Held/serie: Guardian
Reeks/Deel: Guardian 2
ISBN: 9789088862267
Scenarist(en): Damen, Robbert
Tekenaar(s): Damen, Robbert
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Don Lawrence Collection

Ook beschikbaar

Gillian - Edward
Nieuw
Guardian 2
Hardcover
€ 19,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00