Complete Guus Slim 4 - Guus Slim, Studie in blikschade

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Guus Slim, Studie in blikschade
Nieuw
Complete Guus Slim 4
Hardcover
€ 29,95

Inhoud

In het Franse taalgebied wordt Maurice Tillieux beschouwd als een van de belangrijkste naoorlogse stripauteurs. De afgelopen jaren zijn er dan ook tientallen nieuwe uitgaven met en over zijn werk verschenen, met de nadruk op zijn voornaamste stripreeks Guus Slim. Inmiddels verschijnt ook in het Nederlands het beste werk van Tillieux in een heruitgave die het verdient.

De complete Guus Slim bestaat uit 6 delen en wordt gedrukt op getint papier dat het beste past bij de gerestaureerde kleuren van de strips. Alle verhalen worden opnieuw vertaald en geletterd, en ook worden diverse verhalen toegevoegd die nog nooit in het Nederlands zijn verschenen.

Bevat  naast een uitgebreid en op de Nederlandstalige uitgaven toegesneden dossier over de auteur en zeer veel illustraties, de volgende verhalen: Drie vingers, De scooterchinees, Oorlog in hemdje en Warm en koud.

Overige productgegevens

Held/serie: Guus Slim
Reeks/Deel: Complete Guus Slim 4
Taal: Nederlands
ISBN: 9789034307484
Scenarist(en): Tillieux, Maurice
Tekenaar(s): Tillieux, Maurice
Genre(s): Detective
Uitgever: Arboris

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00