Halloween Blues 2 - Ik schrijf u uit Gettysburg

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Sinds de dag waarop, tien jaar geleden, haar man, haar dochterjte, haar zus en haar ouders om onverklaarbare redenen op een weg in Montana zijn verdwenen, leidt Enola Morrison een vreugdeloos bestaan in een psychiatrisch ziekenhuis...

Op een dag, als ze in de wachtkamer van de tandarts zit, bladert ze gedachteloos door een tijdschrift en valt haar oog op een artikel over een recordbedrag dat is betaald voor een beroemde brievenverzameling die bekendstaat onder de naam "Ik schrijf u uit Gettysburg". Deze brieven, geschreven door generaal Robert Edward Lee aan zijn vrouw Mary ten tijde van de beslissende veldslag in de Burgeroorlog, bevond zich in de bagage van Enola's echtgenoot toen hij spoorloos verdween... Op dat moment ontwaakt Enola uit haar verdoving en ze neemt meteen de benen, dun gekleed en zonder een cent op zak. Ze krijgt al weldra te maken met Forester Hill. De nuchtere, voorbeeldige politieman wordt nog steeds achtervolgd door het spook van zijn vrouw, de actrice Dana Anderson, wier gewelddadige dood nooit is opgehelderd. Hij zal Enola vergezellen op haar onwaarschijnlijke zoektocht, want het is geen geringe opgave om een onderzoek in te stellen wanneer het spoor al zo oud en volkomen koud is.

Het heropenen van deze zaak zal zeker enkele stoffige geraamten die jarenlang in kasten waren opgeborgen, aan het licht brengen.

Overige productgegevens

Held/serie: Halloween Blues
Reeks/Deel: Halloween Blues 2
ISBN: 9789055815173
Scenarist(en): Mythic (Jean Claude Smit)
Tekenaar(s): Kas (Zbigniew Kasprzak)
Genre(s): Thriller
Uitgever: Lombard

In deze reeks

1. De voorspelling
3. Andermans herinneringen
4. Verdwijnpunten

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00