Halloween Blues 7 - Remake

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Met Remake dichten Mythic en Kas de mazen van deze zevendelige Polyptiek. In dit laatste deel heropenen ze het dossier dat aan de basis ligt van hun fifties-polar. Want net nu politie-inspecteur Forester Hill vrede lijkt te nemen met de spookbeelden om hem heen, steken die de kop op in levenden lijve!

Een seriemoordenaar werd dood aangetroffen met een foto van Dana Anderson, wijlen mevrouw Hill, die stoutmoedig poseert voor haar eigen graf. Bovendien hangt een onbekende vrouw rond Foresters huis, die sprekend lijkt op de vermoorde actrice. Waanbeelden? Toeval? Finale van deze zevendelige Polyptiek.

Overige productgegevens

Held/serie: Halloween Blues
Reeks/Deel: Halloween Blues 7
ISBN: 9789055816897
Scenarist(en): Mythic (Jean Claude Smit)
Tekenaar(s): Kasprzak (Kas), Zbigniew
Genre(s): Thriller
Uitgever: Lombard

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00