Hand van de Pangboche 1 - De Hand van de Pangboche - luxe - Speciale editie t.b.v. Nepal

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De Hand van de Pangboche - luxe
Nieuw
Hand van de Pangboche 1
Luxe
€ 39,95

Inhoud

Een speciale luxe editie van 'De hand van Pangboche 1’ ten behoeve van Nepal. In prachtige zwart-wit, schets-setting, op groot formaat.

Specifiek voor Shangrila Home, een tehuis voor straatkinderen in Kathmandu, Nepal. Met een bijzonder voorwoord van Willy Linthout, verbonden aan Shangrila.

Per album doneert Uitgeverij Strip2000 € 10,- aan Shangrila. De auteur van het album, André Taymans, maakt een geweldig gebaar door zijn rechten ook geheel af te staan.

We beginnen in Kathmandu waar Roxane Leduc, een jonge vrouw die is gespecialiseerd in antiquiteiten op onderzoek trekt. Een man vertrouwde net voor zijn dodelijk ongeluk een reliek aan haar toe. Het gaat om een gemumificeerde vinger van een yeti die eind jaren 1950 uit het klooster van Pangboche is gestolen. Met het reliek in haar bezit gaat ze naar het nationaal park van Langtang, 'het koninkrijk van de trekkers', voordat ze de geheimen probeert te achterhalen omtrent de vinger. Een eerste obstakel: de politieman die belast is met de diefstal. Dit eerste deel van een tweeluik baadt in het detectivegenre met een achtervolging in het Himalayagebergte. De verantwoordelijke van dit alles is André Taymans die zich een uitstapje permitteert bij een andere uitgeverij dan Casterman waar zijn succesvolle Caroline Baldwin verschijnt.

Overige productgegevens

Held
Hand van de Pangboche, de

Reeks/Deel
Hand van de Pangboche 1

ISBN
9789462801219

Scenarist(en)
Taymans, André

Tekenaar(s)
Taymans, André

Uitgever
Gorilla

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

1. Deel 2
1. De Hand van de Pangboche

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00