Hans integraal 3 - Hans Integraal 3

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Hans en Orchidee maken deel uit van een groep overlevenden die zich teruggetrokken heeft in een burcht. Ze worden voortdurend aangevallen door vijanden binnen en buiten de burcht. De kracht van hun liefde en hun onvoorwaardelijke drang naar vrijheid bedreigen de gevestigde orde. De twee krijgen daarom van de dictatoriale leiding in het fort een paar levensgevaarlijke opdrachten. In de hoop dat ze niet zullen terugkeren...

Bevat de volgende verhalen: Prinses van Ultis, Het regenbooggevaar, Het geheim van de tijd en Het land van de afgronden.

Overige productgegevens

Held
Hans

Reeks/Deel
Hans integraal 3

Scenarist(en)
Duchateau, André-Paul

Tekenaar(s)
Kas

Genre(s)
Avontuur, Science Fiction

Uitgever
Lombard

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

2. Hans Integraal 2

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00