Harley Quinn (RW) 1 - Boek 1: Preludes en foute grappen

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Ze is het vriendinnetje van de Joker en ze is stapelgek!

De jonge psychologe Harleen Quinzel werkte in Arkham Asylum toen ze daar de liefde van haar leven ontmoette: de gestoorde Joker. Ze vond zijn charmes onweerstaanbaar en veranderde in zijn al net zo gestoorde hulpje Harley Quinn.

Terwijl de stad na een verwoestende aardbeving op haar kop staat, trekken zij en de Joker er samen op uit, maar de eerste hobbels in hun relatie dienen zich direct aan. Wanneer Harley haar ‘poepie’ daarna uit de gevangenis helpt ontsnappen, dringt langzaam het besef door dat ze ook op haar eigen benen moet leren staan.

Ze knutselt aan een levensgevaarlijke achtbaan, vormt tijdelijk een dodelijk duo met Two-Face, huurt haar eigen hulpjes in en viert haar onafhankelijkheid zoals alleen zij dat kan: met een pyjamafeestje!

Harley Quinn is een bundeling van de special en de eerste 4 delen van de reguliere serie.

Overige productgegevens

Held/serie: Harley Quinn
Reeks/Deel: Harley Quinn (RW) 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9788868731687
Scenarist(en): Dini, Paul , Kesel, Karl
Tekenaar(s): Dodson, Terry , Guichet, Yvel
Genre(s): DC Superhelden
Uitgever: RW Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00