Harmony 1 - Momento

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Momento
Nieuw
Harmony 1
Softcover
€ 8,50

Inhoud

Wanneer de jonge Harmony met geheugenverlies wakker wordt op een onbekende plek, heeft ze maar weinig dat haar kan helpen om haar situatie te begrijpen: ze kent de naam van haar gastheer, hoort vreemde stemmen in haar hoofd én ze blijkt een nieuwgevonden aanleg voor telekinese te hebben. Ze zal snel haar geheugen moeten terug krijgen (Wat is haar relatie met haar gastheer? Wie zijn die andere kinderen? Wat met het trainingskamp waar ze zich bevindt? Hoe komt ze aan haar bovennatuurlijke krachten?) om het hoofd te bieden aan de gewapende strijdkrachten die naar haar op zoek zijn. Harmony zit vol vragen, maar de strijd lijkt al begonnen.
Mathieu Reynès (Alter Ego) neemt ons mee in een spannende nieuwe avonturenreeks die balanceert tussen wetenschappelijke realiteit en voorouderlijke mystiek, waarin het tienermeisje Harmony ontdekt dat ze beschikt over bovennatuurlijke krachten.

Overige productgegevens

Held/serie: Harmony
Reeks/Deel: Harmony 1
ISBN: 9789031434275
Scenarist(en): Reynès, Mathieu
Tekenaar(s): Reynès, Mathieu
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Dupuis

In deze reeks

2. Indigo
3. Ago

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00