Wereld volgens Hein de Kort, de 4 - De wereld volgens Hein de Kort 4

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De wereld volgens Hein de Kort 4
Nieuw
Wereld volgens Hein de Kort, de 4
Softcover
€ 19,95

Inhoud

Bankencrisis. Klimaatgezeik. Corona. Poetin. Oekraïne. Houdt het dan nooit op? Tja, dat liegt er niet om, een mens kan behoorlijk in de war raken van de woelige wereld van nu. Dat geldt evenwel niet voor Hein de Kort, die recent het pad van verlichting zocht en vond en sindsdien door het leven gaat als Hein Swami Goreng de Kort . Of, zoals hij het zelf stelt in het voorwoord van deze bloemlezing: Heb inmiddels derde dan mindfulness en bruine band mediteren. Kortom, met mij gaat het super. Nu de rest van de wereld nog.

Naast de grote thema’s als liefde en dood, richt Neerlands beroemdste criticaster-in-cartoonstijl bij deze gelegenheid zijn vlijmscherpe pen op verrassende thema’s als het bel-me-niet register, vaccin- bijwerkingen en corona-zelftesten, Koningsdag, Dag van Empathie en Moederdag, Piet en Riet, dickpics en Poetin die – weten we nu via Hein – de afvallige provincie Noordoost-Groningen komt bevrijden. En dit alles is zowel waarschuwing als aanbeveling, en vooral dat laatste.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over long covid en short covid, Lil Kleine, grensoverschrijdende gedachten en andere oprispingen van de menselijke geest...

Overige productgegevens

Held/serie: Hein de Kort - Collectie
Reeks/Deel: Wereld volgens Hein de Kort, de 4
Taal: Nederlands
ISBN: 9789089882653
Scenarist(en): Kort, Hein de
Tekenaar(s): Kort, Hein de
Genre(s): Humor, Maatschappij
Uitgever: Sherpa

Ook beschikbaar

De wereld volgens Hein de Kort 4
Nieuw
Wereld volgens Hein de Kort, de 4
Softcover + Dédicace
€ 24,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00