Hemelse Bibendum, De - De Hemelse Bibendum – Integraal

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Dit verhaal, dat wordt verteld door professor Lombax, of liever gezegd door diens hoofd, beschrijft de lotgevallen van de éénbenige zeehond Diego, die tot zijn eigen verbazing wordt uitgeroepen tot kandidaat voor de Nobelprijs voor de Liefde. Zijn enige metgezel is een even sympathieke als zwaarlijvige hond die hem voor menige valstrik behoedt. Maar ook hij kan niet voorkomen dat de Duivel zich met het verloop van de wedstrijd bemoeit... De hemelse Bibendum is een van de hoogtepunten in het oeuvre van Nicolas de Crécy (Dagboek van een spook, Foligatto), een echte klassieker van een meesterlijke stripauteur die tekst en beeld weet te versmelten tot een epos van waanzin en schoonheid.

Overige productgegevens

Held/serie: Hemelse Bibendum, De
Reeks/Deel: Hemelse Bibendum, De
ISBN: 9789492117335
Scenarist(en): Crécy, Nicolas de
Tekenaar(s): Crécy, Nicolas de
Genre(s): Graphic Novel
Uitgever: Scratch

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00