Herman Brood - diversen - Brood - pap

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Brood - pap
Tweedehands, zeer goed
Klik HIER voor alle foto's
Herman Brood - diversen
Softcover

Tikje gehad onderaan de rug.

€ 89,95

Inhoud

HERMAN BROOD - uitgeverij Waanders 1998 - m.m.v. Bart Chabot; Natasha Gerson; Wout Sleijster; René Meijerink en fotografische bijdragen van Gerard Wessel, Anton Corbijn, Koos van Dijk e.a.

Dit boek vormt het eerste overzichtswerk van het kunstenaarschap van Herman Brood: schilder, tekenaar, musicus en dichter. Alle aspecten van zijn veelzijdige oeuvre komen aan bod.
Natasha Gerson geeft een persoonlijke impressie van het fenomeen, Madeleine Rood behandelt de kunstenaar, Wout Sleijster de musicus. Bart Chabot laat Brood zelf aan het woord. Het Voorwoord is van de meester zelf, geheel in zijn eigen stijl.
Veel nooit eerder gepubliceerd fotomateriaal is opgenomen, maar de kern van het boek wordt gevormd door de beste schilderijen en tekeningen die Herman Brood tot op heden heeft gemaakt. Paginagroot afgebeeld vormen ze een feest van kleur.
Een boek dat niemand mag missen en dat met name in kringen van kunstliefhebbers de laatste stap zal zijn naar erkenning van het unieke en ongekend veelzijdige talent van Herman Brood.

Overige productgegevens

Held/serie: Herman Brood - Collectie
Reeks/Deel: Herman Brood - diversen
ISBN: 9789040092350
Scenarist(en): Brood, Herman
Tekenaar(s): Brood, Herman
Genre(s): Kunst
Uitgever: Waanders

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00