Heroveringen 1 - De Horde van de Levenden

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De Horde van de Levenden
Nieuw
Heroveringen 1
Softcover
€ 8,50

Inhoud

Heroveringen is een nieuwe reeks van Lombard. Het scenario is van Sylvain Runberg die met de voortreffelijke sf-reeks Orbital al een ferme hit op zijn naam heeft staan. Hij schreef ook Hammerfall en verraste ons met De Aantekeningen van Darwin waarvan deel 2 reeds is aangekondigd. Tekenaar François Milville-Deschênes zou bij stripveelvraten ook geen onbekende mogen zijn, ware het niet dat Arboris het instantsucces dat de middeleeuwse reeks Millennium had kunnen worden, verkwanselde door de vervolgen maar niet uit te brengen. Ondertussen is Millennium in het Frans afgerond waardoor Milville-Deschênes alle tijd heeft om zich te werpen op een volgende grote reeks.
Heroveringen opent met de verovering van Ur door de Hittieten, het startoffensief van een wrede oorlog. Ur behoorde immers toe aan drie machtige stammen: de Scythen, Sarmaten en Kimmeriërs. Die gingen een gevreesde alliantie aan: wie zich hun toorn op de hals haalde, moest afrekenen met een ontketende horde van nomadische krijgers. Hun enige levensdoel? Alles doden wat in de weg staat!

Overige productgegevens

Held/serie: Heroveringen
Reeks/Deel: Heroveringen 1
ISBN: 9789055817412
Scenarist(en): Runberg, Sylvain
Tekenaar(s): Milville, François
Genre(s): Geschiedenis
Uitgever: Lombard

In deze reeks

2. De Hinderlaag van de Hittieten

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00