HK 5 - Paradiso

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Bemiddelaar Sterling heeft zijn dochter Lola naar een wintersportplaats gestuurd om haar uit de circulatie te houden, maar na een week of twee duikt zij onder en keert terug naar de stad, waar ze onmiddellijk met Anton op zoek gaat, de moordenaar van de ambassadeur van de As. Karl en Cedrick werken inmiddels voor de As, en ook op allerlei andere fronten breidt de As zijn invloed op Avalon snel uit... Lola ontdekt dat haar vader zeker geen slaafse volgeling van de As is, maar er een ondergronds netwerk van spionnen op na houdt dat de As probeert dwars te zitten. Helaas wordt Moulin, een van de belangrijkste spionnen, opgepakt als hij op het punt staat Avalon te verlaten. Een woest gevecht is het gevolg en Moulin wordt gevangen genomen.

Overige productgegevens

Held/serie: HK
Reeks/Deel: HK 5
ISBN: 9789034327277
Scenarist(en): Morvan, Jean-David
Tekenaar(s): Trantkat
Genre(s): Manga, Science Fiction
Uitgever: Arboris

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00