Hogeschool Sint-Lukas - Bing

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Bing
Nieuw
Hogeschool Sint-Lukas
Softcover
€ 12,95

Inhoud

De Hogeschool Sint-Lukas Brussel richtte in 1998 een stripafdeling op. De eerste afgestudeerden konden zich tonen in de magazines Demo en Ink. Ze werden gezien, gelezen en goedgekeurd. Olivier Schrauwen, Conz, Judith Van Istendael, Simon Spruyt, Kristof Spaey en anderen mogen zich ondertussen volwaardig stripauteur noemen.
Traditionele krantenstroken of magazinepagina’s zijn echter niet langer de norm want de literaire strip biedt auteurs de kans om letterlijk uit hun hokjes te breken. De stap van striptekenaar naar illustrator en terug is erg klein geworden. Vandaar ook de logische keuze voor een synergie van de trajecten Beeldverhaal en Illustratie binnen de afstudeerrichting Grafisch Ontwerp in Sint-Lukas.

bing bundelt het werk van bachelor- en masterstudenten. Het toont de output van een intensieve atelierwerking die aangevuld wordt met gastcolleges en workshops van de beste hedendaagse professionals.

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00