Hoka Hey! 1 - Georges

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Georges
Nieuw
Hoka Hey! 1
Hardcover
€ 30,50

Inhoud

In het Frans verschenen als een lijvig one-shot van Neyef, Daedalus brengt deze western uit als een tweeluik waarvan deel 1 120 pagina's telt.

In 1900 is de oorspronkelijke bevolking van Noord-Amerika zo goed als verdwenen. De meesten zijn gestorven aan nieuwe ziektes, die waren meegebracht door kolonisten, of bij door de staat gesteunde uitroeiingen en deportaties.
Georges is een jonge Lakota, opgevoed door de dominee die aan het hoofd staat van zijn reservaat. De jongen is beetje bij beetje zijn roots vergeten en droomt van een toekomst die is geïnspireerd op het Amerikaanse model. Hij kruist het pad van Little Knife, een kille, gewelddadige indiaan die op zoek is naar de moordenaar van zijn moeder. Samen met twee gezellen zet hij Georges’ leven op zijn kop en neemt hem mee op zijn tocht.

Tijdens hun reis raken de man en de jongen op elkaar gesteld, ze ontdekken wat voor hen belangrijk is: de ene geeft zijn cultuur door en vindt zo zijn kalmte terug, de andere herontdekt zijn identiteit en zijn afkomst.

Overige productgegevens

Held/serie: Hoka Hey!
Reeks/Deel: Hoka Hey! 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463946483
Scenarist(en): Neyef (Romain Maufront)
Tekenaar(s): Neyef (Romain Maufront)
Genre(s): Western
Uitgever: Daedalus

In deze reeks

2. Little Red Bird

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00