Hotel Particulier - Hotel Particulier

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Na De Laatste Dagen van Stefan Zweig en Typhaon brengt Guillaume Sorel het zonderlinge Hotel Particulier, waarin een jonge vrouw zelfmoord pleegt in haar appartement. Zij begint rond te waren in het gebouw, een oud hotel particulier in de binnenstad, en is ongewild getuige van de handel en wandel van haar vroegere buren. Een koppeltje geeft toe aan de vleselijke lusten, met de perverse medeplichtigheid van de bedrogen echtgenoot. Ouders gaan kapot aan de onzekerheid nadat hun dochtertje verdween, een bibliotheek is een onuitputtelijke bron van tot de verbeelding sprekende bacchanalen en dan is er nog de berooide jonge schilder tot wie de overleden vrouw zich aangetrokken begint te voelen ) 104 pag).

Overige productgegevens

Held/serie: Hotel Particulier
Reeks/Deel: Hotel Particulier
ISBN: 9789030370062
Scenarist(en): Sorel, Guillaume
Tekenaar(s): Sorel, Guillaume
Uitgever: Casterman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00