Houten hoofd 1 - De puzzelfee

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De puzzelfee
Tweedehands, zeer goed
Houten hoofd 1
Softcover
€ 7,50

Inhoud

Woody Woodstock, alias de volwassen Pinokkio, neemt het op tegen zijn schepper, de poppenmaker Gepetto. Die laatste is veranderd in een megalomane gek die zich onder de naam Frankenstein overgeeft aan rampzalige experimenten...

De zeeman Woody Woodstock lijkt zijn trekken te verbergen onder een houten masker en hij kan het niet waarderen als hem gevraagd wordt zijn ware gezicht te tonen. Als hij daarover opheldering verschaft, begint zijn neus op vreemde wijze te groeien... Een zekere Chester Darling, een uit het ambt gezette exorcist, biedt aan hem te verlossen van zijn "handicap". In een onheilspellend huis wordt Woody voorgesteld aan merkwaardige blinden die weten wie hij in werkelijkheid is, namelijk een houten pop! Ze vertellen hem dat hij, net als zij, het slachtoffer is van cryptozoïden, te weten vampiers, spoken en feeën... Woody blijkt de ideale assistent te zijn voor Chester Darling, die deze cryptozoïden moet uitroeien en, eerst en vooral, een halt toeroepen aan de opmars van een bos dat op bovennatuurlijke wijze vermogen heeft verworven om zich te verplaatsen . Onderweg vertelt Woody hoe hij als marionet is geboren en tot leven is gewekt door de fee Gelsomina, en hoe hij door zijn schepper Gepetto werd misbruikt. Op hun bestemming aangekomen stellen Chester en Woody vast dat Frankenstein niemand minder is dan Gepetto. Deze heeft niet alleen een gedaanteverwisseling ondergaan dankzij de technieken van de beruchte geleerde, maar hij heeft ook Gelsomina veranderd in de boosaardige Puzzelfee, die nu verantwoordelijk is voor de angstaanjagende metamorfose van de bomen.

Overige productgegevens

Held/serie: Houten hoofd
Reeks/Deel: Houten hoofd 1
ISBN: 9789055815845
Scenarist(en): Foerster, Philippe
Tekenaar(s): Foerster, Philippe
Genre(s): Horror, Humor
Uitgever: Lombard

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00