Huivering, de 2 - Deel 2

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Deel 2
Nieuw
Huivering, de 2
Softcover
€ 9,95

Inhoud

Meesters in het morbide Patrick Cornelis (tekeningen), Tom Thys (scenario) en Shirow Di Rosso (inkleuring) stellen deel 2 van De Huivering voor. Deze Vlaamse reeks bevat zowel strips als geïllustreerde verhalen en kan in de traditie van reeksen als Tales from the Crypt en The Vault of Horror gezien worden, zij het met een eigentijdse en lokale draai.

Net zoals deel 1 kwam dit project tot stand via crowdfunding. Dat bleek wederom een groot succes. De makers zijn dan ook niet aan hun proefstuk toe, want in het Nederlands taalgebied staan zij er al verschillende jaren om gekend kwaliteitsvolle, eigenzinnige horror te leveren.

Patrick Cornelis bracht onder andere de stripreeks Virus en het kunstboek Mortinfernum uit en Tom Thys heeft al vier boeken op zijn actief, waarvan Lijkenkrabber en De Gruweltoren de meest recente zijn. Shirow Di Rosso is een veelgevraagde inkleurder, gekend van Verbonden Zielen, Amoras 4, Virus 3, en vervolledigt dit trio met zijn kleurenmagie.

Bevat de volgende 4 verhalen: Proteïnen, Het Beenderbos, Doe een Wens en Wiegelied

Overige productgegevens

Held/serie: Huivering, de
Reeks/Deel: Huivering, de 2
ISBN: 9789082892598
Scenarist(en): Cornelis, Patrick , Thys, Eric
Tekenaar(s): Cornelis, Patrick
Genre(s): Underground
Uitgever: Pangolin Comics

In deze reeks

1. Deel 1

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00