IHS (In Hollandia Suburbia) 2 - Verblijf

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Verblijf
Nieuw
IHS (In Hollandia Suburbia) 2
Hardcover
€ 29,99

Inhoud

Hoe kwam de achttienjarige Jonas van der Geest aan zijn eind? In de voortuin naast zijn ouderlijk huis werd hij op een nacht dood aangetroffen met enkel een bloederige snee op zijn voorhoofd.
Heeft Jonas’ dood iets te maken met de drie UFO’s die hij een jaar eerder boven de Bomenbuurt heeft zien hangen? Of met zijn geheime liefde voor de Turks-Nederlandse Nuriye? Hoe kan een metalen afsluitdeksel zomaar van een boorgat afschieten en een vriend van Jonas de linkerarm afhakken? Welke woekeringen groeien er uit het wondweefsel van Ido Lindemans en de tientallen anderen die, verspreid over de hele wereld, door vallend metaal getroffen werden? Wat is er zo lekker aan plastic? Wie is toch die geheimzinnige buurman Kloosterman onder wiens Japanse kers Jonas gestorven was?

Harry Kleijn, de inspecteur die met het onderzoek naar de dood van de tiener is belast, kan er bijna geen chocola van maken. Hij moet trachten het geloof in zichzelf, in zijn werk en in de toekomst van de mensheid overeind te houden. Want wat zou het toch betekenen wanneer vreemde wezens ons keer op keer waarschuwen voor het einde van de wereld?

In dit tweede deel van In Hollandia Suburbia zijn opnieuw groteske gebeurtenissen verweven met puur menselijk drama. In een wereld vol rijtjeshuizen leven vele geheimen. Raadsels zullen worden opgelost maar een mysterie blijft het.

Overige productgegevens

Held/serie: IHS (In Hollandia Suburbia)
Reeks/Deel: IHS (In Hollandia Suburbia) 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789493109353
Scenarist(en): Driel, Guido van
Tekenaar(s): Driel, Guido van
Genre(s): Drama, Thriller
Uitgever: Concerto books

In deze reeks

1. De aankomst

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00