Ik ben hun stilte - Ik Ben Hun Stilte

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Ik Ben Hun Stilte
Nieuw
Ik ben hun stilte
Hardcover
€ 24,99

Inhoud

Ik Ben Hun Stilte is opnieuw een one-shot van Jordi Lafebre (Mooie Zomers) dat hij zelf schrijft en tekent zoals zijn bestseller Ondanks Alles. In tegenstelling tot het unieke liefdesverhaal Ondanks Alles, is Ik Ben Hun Stilte te lezen als een mix van een modern detectiveverhaal en een komedie met door elkaar lopende verhaallijnen en kleurrijke personages, niet in het minst hoofdpersonage Eva.

Barcelona, heden. Eva Rojas, een briljante jonge psychiater, wil niet antwoorden op de vragen van Dr. Llull. Maar ze heeft geen andere keus als ze haar licentie wil terugkrijgen en haar job weer wil oppikken. Enkele dagen eerder was Eva door een van haar patiënten gevraagd om als vertrouwenspersoon mee te gaan naar de notaris, waar het testament van haar grootmoeder zou worden voorgelezen. Hoewel de grootmoeder nog leeft, zal de familiereünie toch niet van de poes blijken. Zodra ze aankomt in Can Monturós zal de excentrieke psychiater meteen bergrijpen dat de wijngaard niet vrij is van geheimen. Want mensen lezen, dat is nu eenmaal haar specialiteit.
De Monturós, die fortuin hebben gemaakt met hun wijngaard tijdens de Spaanse burgeroorlog, lijken een aantal onvergeeflijke geheimen met zich mee te dragen. Terwijl ze op het domein verblijft, wordt een familielid vermoord. Eva wordt meteen verdacht en zal dus op onderzoek uitgaan om haar onschuld te bewijzen.

Na het poëtische Ondanks Alles brengt Jordi Lafebre ditmaal een schitterende graphic novel, met verhalen in het verhaal en kleurrijke personages. Een dynamisch, modern verhaal vol humor, tussen komedie en detectiveverhaal."

Overige productgegevens

Held/serie: Ik ben hun stilte
Reeks/Deel: Ik ben hun stilte
Taal: Nederlands
ISBN: 9789002279805
Scenarist(en): Lafebre, Jordi
Tekenaar(s): Lafebre, Jordi
Genre(s): Detective, Humor
Uitgever: Standaard Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00