Imago Mundi 7 - Natuurgeweld op Simushir

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Bij archeologische opgravingen op een eiland in de Stille Oceaan werken drie teamleden van Imago Mundi samen met enkele buitenlandse geologen. Die zijn op zoek naar zeldzame mineralen. De apparatuur signaleert de onderzoekers dat er op een nabij gelegen eiland -waar ook de vulkaan Simushir ligt- tekenen van leven zijn. Omdat er officieel geen gevaar voor een uitbarsting is, trekt de Russische onderzoekster Alieska tegen het advies van haar collega's in naar de vulkaan. Net dan krijgt het team te horen dat een nakende en bijzonder hevige uitbarsting het hele eiland zal verwoesten. Het team van Imago Mundi besluit de Russische geologe te gaan redden. Maar de tijd dringt.

Overige productgegevens

Held/serie: Imago Mundi
Reeks/Deel: Imago Mundi 7
ISBN: 9789067938181
Scenarist(en): Corbeyran, Eric
Tekenaar(s): Brahy, Luc
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Dargaud

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00