Vrije vlucht Collectie 157 / In de schaduwen 1 - Boek 1

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Boek 1
Nieuw
Vrije vlucht Collectie 157 / In de schaduwen 1
Hardcover
€ 23,99

Inhoud

Er was eens een berooide ridder en een mooie prinses die opgesloten zat.

Arzhur wordt geminacht door zijn vroegere wapenbroeders, door een misdaad die een blijvende smet op zijn blazoen is. Hij zwalpt van de taverne naar het slagveld, op zoek naar een nieuw contract om zijn beurs te spekken. Op een nacht stellen drie geheimzinnige oude vrouwen hem een pact voor waar elke huurling van droomt: eer en fortuin vergaren door een koningsdochter te bevrijden die wordt gevangengehouden in de ruïnes van een verlaten kasteel. Ondanks de terughoudendheid van zijn schildknaap aanvaardt Arzhur de opdracht.
Hij voert een meedogenloos gevecht tegen de monsters die de prinses bewaken. Maar Islen is niet de frêle jongedame in nood die hij verwachtte. Waar haalt ze haar duistere krachten, waar het hele koninkrijk bang van lijkt? Wat is het verband met de oude vrouwen die Arzhur hebben betaald om haar te bevrijden?
De jongeren zijn het slachtoffer van een complot waar ze niet alles van snappen. Ze besluiten samen te werken om hun lot weer in eigen handen te krijgen.

Een sprookje waarin alle thema’s naar boven komen waarmee Hubert zo’n faam heeft vergaard, en die zijn scenario’s zo rijk maken: emancipatie, ons innerlijke monster, reëel of ingebeeld, familieconflicten, de blik van anderen, de vrije wil.

Overige productgegevens

Held/serie: In de schaduwen
Reeks/Deel: Vrije vlucht Collectie 157
Subreeksen/Deel: In de schaduwen 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789031439423
Scenarist(en): Hubert (Hubert Boulard)
Tekenaar(s): Mallié, Vincent
Genre(s): Drama, Fantasy
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00