In galop 1 - Ponykamp

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De allermooiste droom van de meiden komt uit... De jonge ruiters mogen gaan kamperen, samen met hun favoriete paarden! Barend vond een ultra-cool stukje natuur, super woest, wild en ver van alles en iedereen vandaan. Natuurlijk zullen er een paar uur theorieles gegeven worden en diverse ritten om de ouders uit te leggen dat de meiden echt wat zullen leren en dat hun dochter ab-so-luut mee moet.  Maar het programma is overvol! Paardrijden in het bos, galopperen over de hele vlakte, zwemmen in de meren en buikpijn van het lachen!

De pony Mascotte, de mooie merrie Sneeuwwitje en de stoere hengst Ramses presenteren je deze heerlijke reeks vrolijke paardenavonturen.

Overige productgegevens

Held
In galop

Reeks/Deel
In galop 1

ISBN
9789460786389

Scenarist(en)
Rodigue, Michel

Tekenaar(s)
Du Peloux

Genre(s)
Meidenstrip

Uitgever
Dark Dragon Books

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

2. Paardenvriendje
3. Paardenfluisteraar

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, door jou geselecteerde, uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00