Inkt & Bloed Integraal - Inkt en Bloed

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Inkt en Bloed
Nieuw
Inkt & Bloed Integraal
Hardcover
€ 19,95

Uitgave omschrijving

Incl. dossier
Incl. Art-print (zolang de voorraad strekt)

Inhoud

Een verhaal vol angstaanjagende, historische fictie vol anti-semitisme en seksueel misbruik in het België van de jaren 40. Door middel van nauwkeurige documentatie, storten de auteurs hun heldin in het perfect herschapen, drukke Brussel van 1944. Zij laten historische personages haar pad kruisen en brengen zo een bloedstollend verhaal tot leven.

De laatste dagen van de zomer van 1944... De laatste uren van Brussel onder Duitse bezetting zijn aangebroken. Katja is een journaliste van Oostenrijkse afkomst, maar ook spion in dienst van de geallieerden. Ze is in Brussel met de taak Léon Degrelle, journalist en invloedrijke nazi-sympathisant te benaderen om hem uit de gevarenzone weg te voeren voor de geallieerden landen. Hoewel de opwinding in de stad duidelijk voelbaar is, heerst er ook angst. Niet alleen voor de Duitsers maar ook voor een niets-ontziende moordenaar. Brussel vormt het hart van de hel, waar uiteindelijk de zwarte inkt en het rode bloed zullen samenvloeien...

Overige productgegevens

Held/serie: Inkt & Bloed
Reeks/Deel: Inkt & Bloed Integraal
Taal: Nederlands
ISBN: 9789460785313
Scenarist(en): Gihef (Jean-François Baudot)
Tekenaar(s): Renaud, Paul
Genre(s): Oorlog
Uitgever: Dark Dragon Books

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00